Luiertaarten

Heb jij binnenkort een babyshower, gaat er een collega met zwangerschapsverlof of ga je binnenkort op kraambezoek? Ben je op zoek naar een unieke luiertaart vol met nuttige accessoires voor de baby maar ook voor de (aanstaande) moeder?

 

Wij maken graag luiertaarten op maat, in elk gewenst budget. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Qua accessoires zijn wij constant op zoek naar veilige en mooie producten. Wij werken onder andere met Naty luiers maat 2, 100% natuurrubberen bijtspeeltjes, verse thee voor de (aanstaande) mama, hydrofiele doeken, Mus en Koe bijtringen en Mus en Koe monddoekjes. Verder is het mogelijk onze andere Mus en Koe producten toe te voegen aan de luiertaart.

In de luiertaart verwerken wij standaard Naty luiers maat 2. Hierdoor kan de luiertaart nog even blijven staan nadat het cadeau gegeven is. Wil je liever een ander merk luier verwerkt hebben in de luiertaart? Uiteraard is dit mogelijk. Geef dit dan duidelijk aan bij je bestelling.

De luiertaart wordt feestelijk verpakt en is helemaal klaar om te geven. Het is mogelijk een persoonlijk berichtje toe te voegen aan de luiertaart. 

Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van de luiertaarten die wij reeds in opdracht hebben mogen maken.

In onze webshop vind je tevens enkele luiertaarten die al helemaal klaar zijn en direct leverbaar zijn. 

Heb je nog vragen over de luiertaarten? Vul dan ons contactformulier in op de website of bel ons even op. Wij beantwoorden graag alle vragen.

WhatsApp chat