Handgemaakt

Uniek & Bijzonder

Wat mogen wij voor jou maken?

Custom Made

Ben jij op zoek naar een handgemaakte omslagdoek, een vestje, monddoekje, poncho of een ander product van Mus en Koe maar staat jouw keuze niet in onze webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De omslagdoeken, poncho’s en haarbandjes worden gemaakt van een heerlijk medium dik luxegaren gesponnen van 65% wol en 35% alpaca. De vezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. De wol is geschikt voor alle seizoenen. Voor de vestjes kan er gekozen worden tussen 100% katoen of een heerlijk medium dik luxegaren gesponnen van 65% wol en 35% alpaca. 

Een voorbeeld van de kleuren wol waaruit (onder voorbehoud) gekozen kan worden:
Naturel, Zeeblauw, Pistache, Marineblauw, Oker, Zacht Roze, Diep Rood, Rood, Roze, Grijspaars, Aubergine, Zachtblauw, Pink, Denimblauw, Koningsblauw, Lichtgrijs/Groen, Grijs/Groen, Licht Olijf, Vergeet-Me-Niet(blauw), Zwart, Aqua Blauw, Koraal, Framboos, Oudroze, Bosgroen, Mist, Diepzee, Lichtbeige, Beige, Lichtgrijs, Grijs, Mediumgrijs, Donkergrijs, Camel, Bruin, Paars/Violet, Oranje, Olijfgroen en Wit.
De kleuren katoen zijn in overleg bespreekbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Stuur ons vrijblijvend een (e-mail)bericht met jouw wensen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Serverconfiguratiefout

Neem contact op

Laat jouw naam en email achter samen met een bericht waarin jij aangeeft waar jij naar opzoek bent.  Of bel ons op 06-29418895

WhatsApp chat